Subprefectul de Covasna, Dulányi-Balogh Szilárd, vrea să devină preşedintele filialei USR PLUS

Subprefectul judeţului Covasna, Dulányi-Balogh Szilárd , a anunţat marţi că va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene USR PLUS.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, subprefectul a precizat că obiectivele sale principale sunt accederea organizaţiei judeţene în Consiliul Judeţean Covasna şi obţinerea unui mandat de parlamentar la viitoarele alegeri, menţionând că, în cazul neîndeplinirii unuia dintre aceste deziderate, nu va mai candida pe viitor pentru funcţii de conducere în cadrul organizaţiei.

„Peste 10 zile o să avem alegeri pentru structura de conducere judeţeană USR PLUS Covasna, prilejuită de fuziunea USR şi PLUS, şi am decis să candidez pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei judeţene. Consider că mai am energia, hotărârea, curajul necesar să mai duc organizaţia judeţeană încă un ciclu electoral. Pentru acest lucru mi-am impus trei ţeluri importante. Unu, să performeze fiecare membru USR PLUS, în funcţiile alese şi numite. Doi şi trei, care sunt legate ombilical – cum, de altfel am şi zis colegilor – accederea organizaţiei judeţene în Consiliul Judeţean Covasna şi obţinerea unui mandat parlamentar de către organizaţie. În cazul neîndeplinirii unuia din cele două deziderate, nu o să mai candidez pentru funcţii de conducere în organizaţie, la următoarele alegeri interne“, a scris Dulányi-Balogh Szilárd pe Facebook.

Acesta a intrat în politică în urmă cu aproape 4 ani. La sfâşitul lunii martie 2019, fost ales în fruntea filialei USR Covasna, având un mandat de doi ani, iar anul acesta a fost numit subprefect.

„Patru ani de construcţie. Cam la asta s-ar rezuma cei 4 ani petrecuţi de mine în politică. Puţini cunosc povestea USR Covasna; această poveste a început cu 7 idealişti, oarecum naivi, care în decembrie 2016-ianuarie 2017, au pus bazele USR Sfântu Gheorghe, ulterior USR Covasna. În această perioadă organizaţia judeţeană a parcurs un drum lung, uneori anevoios. Sunt mândru că am putut participa la fiecare etapă definitorie al drumului, de la înfiinţare până în prezent. Sigur, nu am fost singur, o mână de oameni m-au acompaniat tot drumul şi împreună am parcurs borne importante: Fără Penali în Funcţii Publice, Alegeri Europarlamentare, Prezidenţiale, Locale, Parlamentare. Rezultatele mi-au dat senzaţii mixte, au fost momente de bucurie, de supărare, dar tot timpul am rămas la fel de sinceri pragmatici, şi am acţionat constructiv“, a sintetizat liderul USR Covasna.

Sursă și foto: Covasnamedia.ro