Covasna, Ținutul Conacelor, a ieșit din cursa pentru titlul de „Destinația anului 2021”

Site-ul destinațiaanului.ro a lansat recent o provocare, anume aceea de a găsi zona turistică pe care oamenii o consideră cea mai frumoasă din țară. În competiție a fost înscris și județul Covasna, care se promovează ca Ținutul Conacelor. Deși a fost nominalizat în topul celor 10 cele mai frumoase destinații din țară, în urma voturilor exprimate nu a reușit să treacă în etapa următoare. 

„Prima fază a nominalizălilor pentru titlul de Destinația anului în România a luat sfârșit. După totalizarea propunerilor, organizatorii au anunțat primele 10 destinații care au primit cele mai multe nominalizări. Astfel Banatul Montan, Brăila, Iași, Oradea, Maramureș, Delta Dunării s-au calificat în finală, pe următoarele locuri clasându-se Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor – Covasna și Alba Iulia. Felicitări finalistelor, dar în același timp și fiecărei destinații care prin acest proiect au reușit să iasă în față. 

Vă mulțumim pentru susținerea acestui demers și pentru toate nominalizările pe care le-ați făcut. Suntem mândrii ca prin ajutorul Dvs. am reușit să ajungem printre primele 10 destinații din România.” – a scris echipa Visit Covasna pe pagina sa de Facebook. 

Sursă și foto: Facebook/ Visit Covasna