Cunoscutul „travel influencer” Răzvan Pascu promovează turismul în Secuime: „România este frumoasă tocmai prin diversitatea ei”

Răzvan Pascu, cunoscut expert în domeniul călătoriilor, un adevărat „guru” pentru foarte mulți români pe subiecte precum vacanțe și locuri de călătorie, se află zilele acestea printre secui, pentru a promova frumusețile naturale ale zonei și pentru a participa la conferința de lansare a programului „Visit Harghita – Family Friendly”. Prin acest program, Asociatia de Promovare Turistica a judetului Harghita isi propune sa promoveze numeroasele atractii dedicate parintilor si copiilor care vor sa se relaxeze pentru cateva zile intr-unul dintre cele mai verzi judete ale Romaniei, dar si hotelurile si restaurantele care au facilitati dedicate familiilor cu copii.

In aceasta dimineata am fost invitat la o conferinta ce a avut loc la Odorheiu Secuiesc, pe terasa hotelului Septimia…

Geplaatst door Razvan Pascu op Woensdag 5 augustus 2020

Pe pagina sa de Facebook, Răzvan Pascu prezintă faptul că a fost realizata o lista de masuri si facilitati ce trebuie sa fie indeplinite de hotelieri pentru a primi certificarea „Family Friendly”. Acestea vor include prezenta unui loc de joaca pentru copii, facilitati pentru schimbarea bebelusilor, cel putin un meniu pentru copii si altele.

Primele 52 de hoteluri si restaurante au primit certificarea „Family Friendly” in cadrul evenimentului organizat astazi la Odorheiu Secuiesc. Pe masura ce recomandarile vor fi indeplinite si de alte facilitati de cazare, lista hotelurilor „Family Friendly” va fi actualizata.

Pentru mai multe detalii suntem invitați pe pagina www.visitharghita.com.

Într-o altă postare, Răzvan Pascu ne prezintă un scurt interviu cu Zoltan Pal din localitatea Corund, județul Harghita, încercând să răspundă unor întrebări pe care și le pun mulți români, mai ales cei care nu au avut niciodată contact cu oamenii din această zonă.

De ce nu știu unii oameni din Secuime să vorbească bine limba română?

Ce însemne găsim pe o poartă secuiască?

Cum arată o pălărie făcută din iască (ciupercă de fag)?

Ce este aragonitul (piatră semi-prețioasă)?

Ce este Promenada din Corund?

Care sunt religiile din Secuime?

Răspunsurile în interviul de mai jos.

De ce nu știu unii oameni din Secuime să vorbească bine limba română? Ce însemne găsim pe o poartă secuiască? Cum arată o pălărie făcută din iască (ciupercă de fag)? Ce este aragonitul (piatră semi-prețioasă)? Ce este Promenada din Corund?Care sunt religiile din Secuime? —România este frumoasă tocmai prin diversitatea ei. Învață alaturi de mine de ce Lumea asta mare este atât de frumoasă tocmai pentru că oamenii sunt atât de diferiți! #VisitHarghita

Geplaatst door RazvanPascu.ro op Donderdag 6 augustus 2020

Care este concluzia lui Răzvan Pascu? „România este frumoasă tocmai prin diversitatea ei. Învață alaturi de mine de ce Lumea asta mare este atât de frumoasă tocmai pentru că oamenii sunt atât de diferiți!”

Sursa: Facebook