Prefectura Covasna, rămasă fără prefect

Guvernul României a aprobat în ședința de miercuri eliberarea din funcția de prefect al județului Covasna a lui Iulian Constantin Todor, dar și a celor doi subprefecți, Cosmin Boricean şi Sergiu Mitroi.

În aceeaşi şedinţă de Guvern, executivul a aprobat numirea în funcţia de subprefect al judeţului Covasna a lui Dulányi-Balogh Szilárd, preşedintele USR PLUS Covasna.

„De astăzi este oficial. Am fost numit subprefect al județului Covasna. Mâine depun jurământul. La ce vă puteți aștepta de la mine: transparență, hotărâre în a realiza revoluția bunei guvernări în teritoriu. Nu mă duc la Instituția Prefectului să fiu decor. Vă stau la dispoziție. Nimic nu s-a schimbat. Mulțumesc pentru încredere”, a scris Dulányi-Balogh Szilárd pe Facebook la scurt timp de la numire. Acesta va depune jurământul în cursul zilei de joi.

Pentru funcţia de prefect al judeţului Covasna, care revine UDMR, propunerea Uniunii a fost primarul comunei Ozun, Ráduly István. În ceea ce priveşte al doilea post de subprefect, PNL îl susţine în continuare pe Cosmin Boricean pentru această funcţie.

Sursă și foto: WeRadio Sf. Gheorghe