Kelemen Hunor și-a cerut scuze de la români pentru circul, nesiguranța și instabilitatea oferite de clasa politică

Vicepremierul demis, Kelemen Hunor, le-a cerut scuze românilor pentru scandalul și circul politic, în cadrul ședinței Parlamentului pentru votul de învestitură a Guvernului Cioloș, când a intervenit cu un discurs. 

„Acum un an nu am promis conflicte interminabile, nesiguranță și haos social. Promisiunile noastre au fost stabilitate, predictibilitate și redarea speranței pentru un trai mai bun. Așa am promis cu toții, indiferent din ce formațiune politică facem parte. Și de câteva săptămâni, cam de o lună, de două luni, majoritatea clasei politice oferă cetățenilor doar scandal, circ, nesiguranță, instabilitate. Vedem supărare, isterie și balet politic inutil. În aceste condiții, înainte de orice, trebuie să cerem scuze de la oameni, de la cetățenii care ne-au trimis în Parlament cu alte așteptări. Vă cer scuze, stimați cetățeni, dar, sigur, nu pot să o fac în numele fiecărui parlamentar”, a spus președintele UDMR.

Acesta a afirmat totodată că degeaba a încercat o mică parte din aleșii poporului să se țină departe de scandal că imaginea tuturor este în acest moment „una catastrofală”.

După ce a enumerat problemele care ar trebui rezolvate urgent de clasa politică, Kelemen Hunor a anunțat că parlamentarii UDMR vor participa la vorul de învestire a Guvernului Cioloș, care „a ținut morțiș să demonstreze că este victima celorlalți”. 


Liderul UDMR le-a mai transmis celor din USR că, „începând de mâine, mai trebuie făcut un efort pentru resuscitarea”coaliției de guvernare: „Sunteți așteptați la dialog. Împreună, și nu separat”.

Sursă: Hotnews.ro

Foto: Facebook/ Kelemen Hunor